logo
BLOG (hírek, bejegyzések) - Amit tudni érdemes
Ön jelenleg itt tartózkodik » Blog (Amit tudni érdemes)
<< Vissza a listára
Vállalatirányítási rendszer - kicsiknek és nagyoknak
2019-10-11

A vállalatirányítási rendszer nem csak nagy cégeknek, gyáraknak lett kitalálva, mint azt az elnevezése sugallja. Lehet egy egyszerű készletkezelő (raktárkezelő) , munkaszervező, vagy bármilyen egyszerű, minket segítő program az egyszemélyes kis üzletben, vállalkozásban.


Az általam készített vállalatirányítási modulok könnyen kezelhetőek, személyre szabottak az üzlet, a vállalkozás profiljának megfelelően. A következőként épül fel:

Honlap, mint ügyfélkezelés

- Bemutatja az üzletet, vállalkozást, személyesebbé téve a kapcsolatot.

- Bemutatja termékeinket, szolgáltatásainkat megfelelő marketing formában.

- Felveszi a rendeléseket, átveszi az üzeneteket.

- A nap minden órájában az ügyfél rendelkezésére áll.

CMS (tartalomkezelő rendszer)

Ez teszi lehetővé, hogy a honlapon megjelenő információkat - programozói tudás nélkül - frissíteni lehessen, vagy újakat adhassunk hozzá. Az adminisztrációs felületen megjeleníti számunkra az üzeneteket és a megrendeléseket. A honlapon keresztül leadott rendeléseket, üzeneteket egy adatbázisban tárolja.

Vállalatirányítási rendszer

Amíg a honlap és a CMS összetartozik, a vállalatirányítási modul hozzácsatolható, vagy teljesen különálló is lehet - tehát nem feltétele a honlap vagy a tárhely megléte. Mind termeléssel, gyártással, mind értékesítéssel, kereskedelemmel foglalkozók számára nagyon előnyös, mivel komoly segítséget jelent a tevékenység végzése során.

Hogyan könnyíti meg tevékenységét ez a rendszer?

Lássuk mindezt a készletkezelő-modul példáján át...


Először is nézzük meg, hogy: miben különbözik a vállalatirányítási információs rendszer készletkezelő-modulja a webáruháztól?

Amíg a webáruházban csak késztermékeket kezelhetünk, addig a vállalatirányítási készletkezelő-modul - a beszerzett nyersanyagtól, a gyártási folyamaton át, az elkészült termékig - mindent nyilvántart.


A készletkezelő-modul önmagában is működőképes, viszont más egyéb, ráépülő modulokkal sokkal több is kihozható belőle. Megtudható például a gyártott termék mennyisége; a teljesítmény (a statisztikai kiegészítő segítségével) akár egy adott munkás szintjéig lebontva. Ütemezhetővé válik a termelés, a késztermékek eladásának, megrendelésének adataiból.


Természetesen a készletkezelő-modulhoz kapcsolhatóak logisztikai, munkaszervezési, gyártási, stb. modulok, melyek megkönnyítik, gyorsabbá, eredményesebbé teszik a termelést, a szállítást, vagy bármit, amit szeretnénk pontosan figyelemmel kísérni, vagy előre megtervezni - például az üres járatok elkerülése érdekében, vagy hogy meg tudjuk mondani előre a szállítás pontos időpontját.


Egy egyszemélyes kisboltban segítheti például a készletek mennyiségének megfelelő szinten tartását, hogy semmilyen árusított termék ne fogyjon el úgy, hogy időben ne tudtunk volna újra rendelni belőle.

A statisztikai modullal megtudható például, hogy melyik a legkedveltebb termék, melyik hozza a legtöbb hasznot, és hogy az egyes árucikkekhez milyen forgási sebesség tartozik, hiszen nem  mindegy, hogy mennyi ideig áll a pénzünk valamiben.A vállalatirányítási rendszerem moduljai jól összekapcsolódnak, magas színvonalúak, és különleges igényeknek is megfelelnek! 


Az általam készített alkalmazások tökéletesen kiszolgálnak minden felmerülő szükségletet és igényt - teljesen az adott vállalkozásra szabva! -  annak érdekében, hogy könnyen kézben tarthassa, jól átláthatóvá tegye a saját maga számára tevékenységeit, vállalkozását - mindezt akár több szempontból is!

<< Vissza a listára