logo
webkészítés
A profi és biztonságos weboldal kiváló befektetés!
Ön jelenleg itt tartózkodik » Szolgáltatások » Weboldal készítés
Miért van szüksége egy jó weboldalra?
munka

Mert ...

... könnyebben megismertetheti vállalkozását (leendő) ügyfeleivel, vevőivel.

... komolyságot és hitelességet bíztosít.

... bemutathatja színvonalas és egyedi termékeit, szolgáltatásait.

... folyamatosan friss információval láthatja el látogatóit.

... állandó és megújuló reklám minimális költség mellett.

Összegezve: egy jó weboldal nem kiadás, hanem befektetés!

Ízelítő honlap-kínálatomból

- Bemutatkozó honlapok, melyek bemutatják tevékenységét, szolgáltatásait, termékeit.

- Webáruházak, ahol nem csak bemutatni tudja termékeit, hanem el is adhatja őket.

- Az előbbiek keveréke (honlap és webáruház összekapcsolva): céginformáció és árusítás egyben.

- Egyedi honlapok egyedi funkciókkal: mindenféle megkötés nélkül bármi megjeleníthető, kifejezetten a megrendelő igényei alapján készítve.

Egyedi arculat

 • Letisztult, jól átlátható és kellemes felhasználói élményt nyújtó design, amely profi módon mutatja be cégét, szolgáltatását vagy termékeit. Vonzó, esztétikus külső, amely a látogatókból ügyfeleket eredményez.

Reszponzív

 • Legyen szó személyi számítógépről, laptopról, tabletről, vagy akár mobilról: minden kijelző-méreten megfelelően és jól láthatóan, jól használhatóan jelenik meg a weboldal. A képek és grafikai elemek optimalizálva készülnek el, ügyelve arra, hogy a kisebb képernyőkön is könnyen kezelhető legyen a menürendszer (is).
Egyedi CMS
munka

Mit ér a szép külsővel, a legszebb formával rendelkező autó, ha nem megfelelő a motorja? A motor - bár rejtve van, mégis - az autó működésének fontos meghatározója.

A vonzó és egyedi külső önmagában nem elég a honlapoknál sem. Kell hozzá egy jó tartalomkezelő CMS rendszer, amivel meg lehet jeleníteni az oldalon mindazt, amit szeretnénk.

Az általános feladatokra elkészített, úgynevezett nyílt forráskódú, ingyenesnek mondott (valójában nem ingyenes) rendszerekkel is "el lehet döcögni" - több kiegészítő hozzátelepítésével, ami viszont lassítja az oldalbetöltődést és veszélyezteti a stabilitást. Mivel általános feladatokra készült, számíthatunk arra, hogy számunkra használhatatlan és működést lassító tényezőket is tartalmaz.

Képzeljünk el egy versenyautót egy városi kisautó motorjával. Semmilyen turbózással sem érhetnénk el azt a teljesítményt, amit a hozzáillő motorral elérhetünk. A kivételes külsőhöz hozzáillően kivételes motorra van szükség, ami stabilan arra a teljesítményre képes, amit jogosan várhatunk el.

Ezt kínálja a zárt forráskódú, egyedi CMS motor, amit kizárólag és speciálisan ahhoz a munkához készítek, amit a weboldal megkíván. Nincsenek felesleges, lassító tényezők. Ez a motor egyedi funkcionális; kezelése egyszerű; az épp aktuális működés szerint módosítható; személyes igényekre szabható adminisztrációs felületet biztosít.

Sokkal nagyobb biztonságot nyújt, mint a népszerű, nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszerek, melyek gyakoriságuk, valamint forráskódjuk hozzáférhetősége miatt sokkal több hacker-támadásnak vannak kitéve. A nyílt forráskód olyan, mintha engedélyeznénk egy betörőnek, hogy tanulmányozza házunk biztonsági rendszerét, az ajtók zárait, kulcsait, és a riasztórendszerünket.

Garanciavállalás

 • Az elkészült termékeimért garanciát vállalok, melynek időtartama típustól függően: 3 hónap - 1 év.

Megfizethető ár

 • Az "ingyenesség" gyakran többe kerül: nyílt forráskód esetén kell valakit fizetni, aki karbantartja a weboldalt (bújtatott kiadás).
 • Az általam készített zárt forráskódú honlap nem igényel bújtatott kiadásokat, viszont igény szerint bármikor továbbfejleszthető.
 • Mivel minden honlap egyedi, ezért pontos árat csak közös egyeztetés, megbeszélés után tudok mondani - de biztos lehet a korrekt, elérhető árban!

Az ár meghatározásához az alábbi információk szükségesek:

 • - a weboldal típusa
 • - mennyi aloldal igényel egyedi megjelenést
 • - idegen nyelv-választási lehetőség
 • - milyen és mennyi űrlap szükséges
 • - speciális, egyedi kérések milyensége

A készítés ára tartalmazza:

 • - az egyedi grafikai tervezést, ami a legjobban mutatja be vállalkozását, cégét, szolgáltatását, termékeit
 • - minden grafikai elem, kép elkészítését, amennyiben nem Ön biztosítja a képeket
 • - az egyedi, kizárólag Önnek készült tartalomkezelő rendszert .
Kérje kedvező árajánlatomat itt: Ajánlatkérés