logo
Szerveroldali programozás
Ön jelenleg itt tartózkodik » Szolgáltatások » Szerveroldali programozás

Adatbázis tervezése, készítése

  Az adatbázisban lévő táblák tárolják azokat az adatokat, amikkel dolgozni szeretnénk. Adatbázis nélkül nem lehet dinamikus weboldalt létrehozni.

  Ennek a kialakítása gondos odafigyelést igényel. Egy rossz adatbázis könnyen adatvesztésekhez vezethet, ami komoly károkat okozhat nekünk.

  Az sem mindegy, hogyan tároljuk az adatokat. Leginkább a relációs adatmodellt részesítem előnyben, ami hasonlít egy excel táblázatra, és nagyjából hasonlóan is működik.

  A kialakításától függ a dinamikus weboldal gyorsasága. Pl.: egy webáruház termékeinek adatai több táblában kerülhetnek tárolásra - így gyorsabbá válik az adatbázisban való keresés, az eredmény azonnali - nem kell várni rá.

  A weboldal lassúsága ügyfelek elvesztéséhez vezet.

Szerveroldali programozás

  A saját fejlesztésű CMS motorom nagyobb szabadságot biztosít a design rész létrehozásában, nincsenek feltételei a kialakításnak, mint a nyílt forráskódú, általános (nem egyedi) motorok esetén.

  Az egyedi CMS motor, ami kizárólag és speciálisan ahhoz a munkához van készítve, amit a weboldal megkíván: jól használható, nincsenek felesleges lassító tényezők.

  Minden erőforrás rendelkezésre áll, nincsenek háttérben futó feladatok.

  A saját fejlesztésű CMS motorom egyedi funkcionális - az Ön igényei szerint elkészítem el; kezelése egyszerű; bármikor bármi módosítható; személyre-szabható adminisztrációs felületet biztosít.

  Nagyobb biztonságot nyújt, mint a nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszerek, melyek a hackerek kedvelt célpontjai.

  Természetesen a CMS (tartalom-kezelő) motorom továbbfejleszthető és bármikor átalakítható, hogy eleget tegyen egy új kihívásnak, bármilyen természetű legyen is az.

Ajánlatkérés