logo
Bérlés
Honlapok, webshopok bérlése
Ön jelenleg itt tartózkodik » Szolgáltatások » Honlapok, webshopok bérlése
Mi a honlap bérlés?
munka

A honlap kis- és nagyvállalkozásoknak, cégeknek, kis- és nagykereskedéseknek - kezdőknek épp úgy, mint profiknak - alkalmas az online felületen való megjelenésre. Egyedi arculattal és zárt forráskódú, egyedi fejlesztésű CMS rendszerrel készítem el. Ez lehet például online készletkezelő-rendszer, webshop, webáruház, egyedi terméket vagy szolgáltatást bemutató honlap. A bérlés során kipróbálhatja, használhatja, a későbbiekben meg is vásárolhatja.

Miért éri meg?

Gondolja csak végig: hosszabb ideje bérel egy autót, aminek a motorja kezd elavulni, a karosszéria megkopni. Egy weboldal kinézetét és motorját is változtatni, fejleszteni kell az idő múlásával, ha az újabb trendeknek meg akar felelni. Saját honlap esetén ez saját költség (- évente nem árt egy felülvizsgálat); bérelt honlap esetén pedig a bérleti költség tartalmazza mindezt. Az autó új motort kap, a karosszéria új fényezést - plusz költségek nélkül. Csupán élvezni kell az új külső és motor adottságait.

munka
Mégis mennyibe kerül ez nekem?
munka

A kezdeti költségeken kívül - ami tartalmazza az egyedi külsőt, igény szerint egyedi domain nevet, egyedi domain végződésű e-mail fiókot, és természetesen a tárhelyet - a honlap típusától függő összegű havi bérleti díj fizetendő. Pontos összegért és tájékoztatásért lépjen kapcsolatba velem, vagy küldjön egy e-mail-t az info@hbf-webstudio.hu címre.

Ajánlatkérés