logo
Ízelítő a munkáimból
Ön jelenleg itt tartózkodik » Munkáimból

Ne felejtsük el a megtekintés során azt az igen lényeges dolgot, hogy a zárt forráskódú rendszer - amelyet használok - alkalmas arra, hogy bármit megjelenítsünk, vagy bármilyen működésű alkalmazást hozzunk létre. (Ez lehet honlap, webshop, webáruház, blog-oldal, vagy bármi más.)

Csak a képzelet szab határt az elkészítés során, azután pedig - újabb ötlet vagy felmerülő új szükséglet esetén - úgy lehet továbbfejleszteni vagy változtatni bármit, ahogyan csak szeretnénk.

Az itt látható dolgok egészen másképp is elkészülhettek volna, de nyilván a megrendelő igényeit mutatják, hiszen azok szerint lettek kialakítva.

Jelenleg készülőben Webshopportal
shportal1
shportal2
shportal3

Webshopportal ahol az eladók találkozhatnak a vevőkkel, alkalmas termelők, kereskedők, kézművesek termékeinek, magánszemélyek használt, megunt, hobby cikkek értékesítésére.

Megtekinthető: Ide kattintva

Webshop, webáruház

Online virágbolt - melynek a külseje teljesen a virágok szépségének lett alávetve. A kezelőfelület mozgása nyugalmat áraszt, miképpen a természet is.

Az egyedi CMS motor gyorsan, speciálisan hajtja végre az utasításokat, a háttérben semmilyen felesleges ténykedése nincs, ami lassítaná a betöltési sebességet.

Könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, ezzel is egyszerűsítve és gyorsítva a kiszolgálást.

Az áru mennyiségét maga az eladó határozza meg, ahogy a blogbejegyzések számát is - mindkettő korlátlan számú lehet.

Kipróbálható: Ide kattintva

Bemutatkozó honlap

Ezen a honlapon a megrendelő kívánságai érvényesülnek.

Többnyelvű

Megtekinthető: Ide kattintva